Şaka bir yana bu sefer yaparken mümkün olduğu kadar her anını kareledik çikolata yapının.Onları paylaşmak istedim sizinle.Yine süreç çok farklı değil aslında.Yani aslolan kremanın içine istediğiniz çeşnileri koyarak çikolatanızı değişik lezzetlere ulaştırmak.Mesela biz bu kez karanfil ve muskatlıyı denedik.Bu İstanbul Butterfly Pastanelerinin spesiyallerinden biriymiş Değişik bir tat oldu gerçekten.Portakal ve fındık,ceviz krokan diğer denediğimiz çeşitlerimizdi.Birde bol fındıklı ve kahveli truffle’larımız vardı.(Kahveyi azıcık fazla dökünce çok yumuşak oldular bizde onları fındıkla topladık ne olmuş )
Evet buyurun çikolata macerasına )))))

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder